betfair

Приема клиенти от България

Бонус

ххх лв.

процент
100%

врътки

мин. коеф.
1,50

мин. депозит
10 лв.

betfair Бонус Код - Представяне

Betfair е един от най-големите и успешни букмейкъри в света на онлайн залаганията, а днес ние ще хвърлим поглед над бонус офертите на компанията в настоящия момент.

Разбира се, предложенията на Betfair до известна степен се различават с някои от офертите на други водещи букмейкъри, което е напълно нормално – всеки букмейкър има различна стратегия за привличането на клиенти.

Ето как стоят нещата при Betfair.

Вземи бонус при регистрация

Вече е съвсем нормална практика букмейкърите да предлагат на новите си клиенти начален бонус при регистрация.

Betfair също не е изключение.

Ако сте избрали услугите на именно тази компания, то при своята първа регистрация ще имате възможността да се сдобиете и със солиден бонус за “добре дошли”.

  • Началният бонус на Betfair достига до 100 евро, а за да приберете сумата, нужно е да въведете упоменатия код при регистрация.

Тук особеното е, че офертата на Betfair за начален бонус се усвоява на части. От вас се изисква да правите единични залози в размер на 5 евро, като за всеки пети такъв вие ще получавате по 10 евро.

Важно! Позволено ви е да повторите този цикъл 10 пъти, а това ще ви донесе и пълната стойност на бонуса от 100 евро.

Стартов бонус в размер на 20 евро

Регистрирайки се в Betfair, вие всъщност можете сами да изберете началния бонус, който да използвате.

Другият такъв е бонусът в размер на 20 евро. Той също се активира с въвеждане на код при регистрация.

Важно! Тук условието е да направите залог със стойност поне 20 евро, като минималният коефициент на пазарите е 1.20. Правейки това, букмейкърът ще ви предостави бонус в размер на 20 евро.

Получавайки този бонус, от вас се изисква да го превъртите три пъти в раздела със спортни залози на компанията. Условието е да залагате на пазари с поне 1.60 коефициент.

Регистрация в борсата = 20 евро

Има немалко хора, които предпочитат борсата на Betfair пред раздела с фиксирани коефициенти. Ако и вие сте фенове на спортната борса на компанията, при регистрация можете да използвате бонус в размер на 20 евро. Промоцията важи единствено за нови играчи на борсата.

Полезно! Приятното тук е, че при неуспешен първи залог, букмейкърът ще ви възстанови изгубения бонус, т.е. – 20 евро. Ако залогът е успешен, ще ви бъде изплатена печалбата ви.

Презареждане

  • Един от най-приятните бонуси на Betfair е бонус “презареждане”.

Обяснено накратко, ако в рамките на една седмица направите залози за поне 25 евро, за новата седмица букмейкърът ще укрепи бюджета си със свежи 10 евро.

Условието е, че трябва да заложите на поне четири селекции, като всяка една от тях трябва да е с минимум 1.50 коефициент.

Получените 10 евро трябва да бъде заложена отново в рамките на 7 дни.

Всяка седмица по 25 евро за едномачови комбинации

За хората, които обичат да използват няколко различни пазара за един единствен мач, Betfair е подготвил бонус в рамките на 25 евро.

За да получите бонус, трябва да имате успешен залог на едномачова комбинация с коефициент от най-малко 5.0. Бонусът е максимум до 25 евро, като неговият размер е равен на сумата на печелившия ви залог. Бонусът може да бъде ползван веднъж седмично.

Важно! За да не изгубите бонуса, трябва да го “вкарате в употреба” до 48 часа след получаването му.

5 евро за феновете на баскетбола

Феновете на баскетбола не са никак малко, а от Betfair знаят това. Именно за тях е предазначен седмичният бонус в размер на 5 евро.

За да можете да се възползвате от бонуса, от вас се изисква да осъществите два залога на баскетболни мачове – по един в събота и неделя. Всеки един от двата ви залога следва да бъде от поне 5 евро.

Полезно! По условие минималният коефициент на пазара следва да бъде 1.80. Тук Betfair ви позволява и едномачови комбинации, както и акумулатор, стига да предпочитате така.

  • При получен бонус, задължени сте да го разиграете в рамките на 5 дни.

Залог обратно посредством ACCA EDGE

Една от приятните функционалности на Betfair е ACCA EDGE.

  • Практически това е възможността да направите залог на поне три селекции в раздела със спортни залози, като при една неуспешна селекция, вие няма да загубите парите си, а залогът ще се върне в сметката ви.

Още по-приятното е, че няма и ограничения относно коефициентите, които трябва да използвате.

За да използвате функцията ACA EDGE, нужно е да я активирате при попълване на вашия електронен фиш. Не се приемат залози, при които се използва сума от бонус.

Важен детайл е, че при активация на ACCA EDGE, коефициентите на вашите селекции ще бъдат понижени. Но както се казва, няма пълно щастие, нали така?

Golden Goals

Бонус играта “Златни голове” на Betfair е специално насочена към познавачите на топ първенствата и турнири в Европа.

Ако сте фенове на Висшата лига, например, или пък Ла Лига или Шампионска лига, тук можете да изпробвате уменията си. Печалбите от своя страна наистина си заслужават.

Но какво точно представлява Golden Goals?

Когато активирате играта “Златни голове” от съответното меню, вашата задача е да познаете точните резултати на различни срещи от най-известните първенства на Стария континент.

При познати поне 5 срещи, вие ще можете евентуално да получите награда. Тук най-апетитен, разбира се, е големият джакпот на стойност от минимум 200 000 евро.

Тази сума може и да се увеличава, ако джакпотът оцелее и не падне. Ако няма уцелен джакпотът, участникът с най-много точни прогнози печели награда от 500 евро.

Заложи за шампиона

Да се познае шампиона на дадено първенство може да бъде наистина трудна задача. В някои лиги определени отбори доминират с лекота, но в други битката е наистина завързана. Betfair ви предоставя да изпробвате умението си в подобно предвиждане с играта “Заложи за шампиона”.

Както вероятно се досещате, тук целта е да познаете кой отбор ще стане шампион на някое от следните две първенства – Висша лига на Англия или Ла Лига на Испания. Задължително е да заложите поне 25 евро, правейки го преди изиграването на първия кръг. Всеки път, когато вашият фаворит победи с поне 2 гола разлика, вие ще получавате по 2 евро бонус към своята сметка.

За феновете на Висшата лига и Ла Лига

Английската Висша лига и испанската Ла Лига са несъмнено двете най-силни първенства в Европа. Betfair ви предоставя страхотна възможност да ползвате най-добрите възможни коефициенти, отнасящи се за тези две лиги. Това, което трябва да направите, е просто да разгледате ставките на различните срещи и пазарите към тях.

25 евро компенсация при залог на баскетбол

Отново се връщаме към баскетбола, защото Betfair ви предоставя възможността за до 25 евро безплатен залог на този спорт. Предложението важи единствено за надпреварите на НБА, Лига ACB и Евролига. За да участвате, поставете залог в спортната борса на събитие от посочените първенства. Ако отборът, който сте посочили, има преднина след края на 3-ата четвърт, но загуби срещата, вие ще получите обратно залога си с максимална сума за това 25 евро.

5 евро обратно при първи неуспешен залог

Тук отново стигаме до спортната борса на Betfair и възможностите, които тя предлага. Ако до този момент никога не сте участвали на борсата, при първи загубен залог букмейкърът ще ви изплати бонус в размер на 5 евро. Задължително е обаче и вашият залог да бъде със стойност поне 5 евро, без значение пазар или коефициент.

Има ли специални бонуси за мобилни устройства?

На този етап, отговорът е “не”. В момента Betfair няма специални предложения за хората, залагащи от смартфон или таблет. Но всяка една оферта, която дискутирахме до момента, е налична през мобилно устройство, за това няма защо да се притеснявате.

Депозит и теглене

Депозирайки средства в системата на Betfair, можем само да ви пожелаем при теглене сумата да е далеч по-голяма. Депозит и теглене на пари от този букмейкър можете да извършвате по добре познатите начини – банков превод, дебитни/кредитни карти, Skrill, Neteller, Paysafe Card.

Мога ли да получа повече от един бонус за нов клиент?

За съжаление, отговорът тук е негативен. Помислете добре кой бонус за “добре дошъл” бихте искали да използвате и въведете съответния код във формата по време на регистрация.

Мога ли да използвам повече от един бонус по едно и също време?

Зависи от бонусите. Например, няма проблем да играете едновременно с начално предложение и познаване на голмайсторите.

Мога ли да спра участието си в даден бонус?

Да, букмейкърът ви предоставя възможността да се откажете от разиграване на съответния бонус. Имайте предвид обаче, че Betfair ще си прибере цялата бонус сума от сметката ви, както и печалбите, които сте регистрирали чрез нея.

Връзка с Betfair при наличие на проблем

С питане и до Цариград се стига, казали са хората. Ако нещо с бонусите и промоциите на Betfair не ви е ясно, не се колебайте и за миг да попитате експертите по обслужване на клиенти на компанията. С тях можете да се свържете посредством чат на живо, имейл или телефон.

Оценка за бонусите на Betfair

Както сами сте се убедили, Betfair ви предоставя множество различни бонуси и предложения за секциите със спортни залози и борса. Както за нови клиенти, така и за вече съществуващи такива. От вас зависи да намерите офертите, които най-добре пасват на уменията ви и да се възползвате.