bwin

Приема клиенти от България

Бонус

ххх лв.

мин. коеф.
1,50

мин. депозит
10 лв.

bwin Бонус Код - Представяне

Когато говорим за букмейкъри, които са от дълго време на пазара, няма как да пропуснем bwin. Компанията, която е базирана в австрийската столица Виена, е на пазара от вече 22 години. До 2006 година букмейкърът носи името betandwin, преди да приеме по-краткото и стегнато bwin.

Като компания, която отлично познава пазара и предпочитанията на играчите, bwin също осигурява апетитни бонуси и предложения за своите клиенти. В този текст ние ще разгледаме някои от тях, които наистина си заслужават вниманието.

До 10 лева всеки ден с FreeBet Mania

За разлика от други лидери на пазара, bwin предлага само една оферта, която бихте могли да използвате при спортните залози. Много хора считат това за недостатък, но голямото предимство на тази оферта е, че тя е активна буквално всеки ден. Това предложение може да ви донесе до максимум 10 допълнителни лева на ден, което не е никак зле. Разбира се, стига да се изпълнили посочените условия за бонуса. Този бонус не изисква код.

Използвайки това предложение на bwin, букмейкърът отчита залозите, направени между 09:00 часа и 08:59 часа на следващия ден. За участие в бонуса се приемат единствено множествени залози с две или повече селекции. Допълнително условие е, че всеки пазар трябва да бъде със ставка от най-малко 1.50. Не се зачитат залозите, осъществени с безплатни суми или затворени с кеш аут.

Как точно се изчислява бонуса?

При уредени залози между 30 и 99.99 лева, вие ще получите бонус в рамките на 2 лева. При суми между 100 и 299.99 лева, бонусът е 4 лева. Ако вашите уредени залози са поне 300 лева или повече, то вие получавате пълния бонус в рамките на 10 лева. Превъртане на бонуса не се изисква от страна на букмейкъра.

Разбира се, недостатъкът на офертата е, че тя изисква сравнително високи суми на уредени залози, за да можете да приберете бонуса или част от него. Но ще го кажем отново, голямото предимство е, че бонусът е активен всеки ден. Така, натрупвайки се във времето, може да се окаже, че с това предложение сте доста повече “на плюс”, отколкото със стандартните бонуси на другите компании.

Има ли къде да направя толкова залози?

Определено. Платформата на bwin е особено богата на предложения на събития и пазари. В настоящия момент букмейкърът предлага възможности за залог върху повече от 30 различни спорта. Феновете на футбола пък могат да изпробват уменията си както върху най-популярните първенства, така и върху по-малко известни такива. Много от тях дори предлагат селекции със залози на живо.

Именно залозите на живо са една от най-добре разработените секции в системата на bwin. Това е и причината, поради която много хора са избрали именно този букмейкър. Наличието на детайлна информация за случващото се и пряко предаване улесняват допълнително играчите.

Започнете покер приключението си с начален бонус от 100 евро

Покерът е сред спортовете, които имат силно присъствие в портфолиото на bwin. Сигурни сме, че феновете на тази игра ще бъдат доволни от предложението за нови клиенти на букмейкъра. То представлява начален бонус на стойност до 100 евро, в зависимост от депозита. Иначе казано – ако депозирате 100 евро, вие ще имате право на пълен бонус в размер на 100 евро към тях. Както винаги, офертата важи единствено за нови клиенти.

Тук е моментът да уточним, че сумата по бонуса се изплаща на части. Те се усвояват, изпълнявайки условията на букмейкъра, или иначе казано – разиграване на сумата във вид на точки.

Пример: Ако сте депозирали 50 евро, то вашият начален бонус също ще бъде 50 евро. Тази сума ще ви бъде предоставена на 10 части. От вас се иска да разиграете сумата на бонуса 8 пъти във вид на точки. В този случай точките са 400. Във вашия профил ще можете да следите прогреса си по отношение усвояване на бонуса.

Покерът е силно перо в портфолиото на bwin. Хиляди играчи се възползват от тази услуга на букмейкъра, която можем да оценим високо. За да играете покер в bwin, нужно е да изтеглите безплатния софтуер на компанията, който ще ви даде достъп и до различни турнири. Компанията предлага и полезни упътвания, както за употреба на софтуера, така и за първи и уверени стъпки във вселената на покера.

Определено феновете на покера могат да изберат bwin, защото именно това е спортът, за който букмейкърът предлага най-голямо разнообразие от бонуси и промоции.

Всекидневни безплатни награди

Ако вече сте изтеглили софтуера на bwin и сте се включи в покер игрите, то всеки ден букмейкърът ви предлага възможността да спечелите награда. Всичко, което трябва да сторите, е да изберете секция “Промоции” в софтуера и да активирате промо офертата “Daily Click Card”. След това ще разберете дали и какво печелите. Сред наградите са: билет за турнир, покер бонус, паричен бонус или врътки в казиното на bwin.

Турнир Bankroll Booster - всяка седмица

bwin ви предоставя възможността да изпробвате уменията си в безплатен турнир, гарантиращ някои отлични награди. Всичко, което се изисква от вас, е да съберете 2 покер точки. Следващата стъпка е да изберете турнира $1500 Bankroll Booster. Регистрирайте се. Турнирът се провежда всяка седмица, стартирайки в сряда в 21:30 часа. Играе се на No Limit Texas Hold’em. Общият награден фонд на надпреварата е 1500 долара, като 100 долара са предазначени за победителя. Едно от приятните неща е, че дори да завършите на 250-о място, пак ще получите награда от 3 евро.

Happy Hour

Когато чуем израза “happy hour”, вече знаем, че става въпрос за нещо приятно. Изключение не прави и този сегмент от предложенията на bwin. Тук букмейкърът ви предлага покер оферта, валидна в рамките на 60 минути всеки ден. В този отрязък от време, вие получавате допълнителни точки при играта си, следователно – и повече билети за турнири. За да използвате този приятен бонус, следва да се регистрирате за него. Тук е моментът да посочим, че часовите интервали, в които важи Happy Hour промоцията, е както следва: от 19:00 до 20:00 и от 00:00 до 01:00 часа българско време.

Daily Centrolls

Друга от възможностите, които bwin ви предоставя по отношение на безплатните игри, е т.нар. Daily Centrolls. Отворете покер раздела на сайта и намерете секцията с планираните турнири. Изберете Daily Centroll. Пред вас ще се разкрият различни турнири, в които можете да се включите. Така влизате в битката за билети за турнири, идващи от седмичния награден фонд на стойност 1000 долара.

Има ли бонус за мобилни устройства в bwin?

За съжаление, такъв бонус за момента не се предлага. Всички споменати бонуси обаче са напълно достъпни от смартфон или таблет. Всичко вече зависи от вашите лични предпочитания относно начина на достъп до платформата.

Методи за депозит и теглене

Bwin предлага различни и удобни методи, чрез които можете да депозирате и теглите парични средства. Сред тях са банков трансфер, кредитни/дебитни карти, Skrill, Neteller.

Относно всички изброени предложения, следва да ви припомним, че букмейкърът си запазва правото да ви откаже усвояването на даден бонус. Това неизменно ще се случи, ако нарушите посочените от bwin условия за всяка оферта. Именно поради това, желателно е да четете внимателно, преди да стартирате усвояването на определен бонус. Понякога има детайли, които задължително трябва да се вземат под внимание.

Ако решите да се откажете от даден бонус, когато вече сте започнали неговото разиграване, тогава ще се простите с бонус сумата, както и с всички пари, спечелени посредством нея. С други думи, по-добре се опитайте да играете докрай и да усвоите бонуса, отколкото да се отказвате.

При почти всички методи депозитът се извършва с незабавен ефект, докато най-бързо става тегленето при Neteller и Skrill – до 24 часа. Повечето други методи за теглене изискват срок между 3 и 5 дни, за да може вашите пари да стигнат до вас. При Neteller и Skrill обаче има и такса за теглене, тъй че имайте това предвид.

Имам въпрос - към кого да се обърна?

Няма нищо срамно, ако не сте успели да разберете условията по някой бонус или просто имате въпрос, който следва да зададете. Bwin разполага с отлично обучени експерти, които са денонощно на линия, за да отговорят на всяко ваше запитване или въпрос. Връзка с отдела по обслужване на клиенти на bwin можете да осъществите чрез: чат на живо, имейл и обаждане по телефон. Можете да бъдете сигурни, че ще срещнете любезно отношение и съдействие. Служителите от съпорт отдела на bwin са инструктирани изрично в това отношение.

Оценка на бонус предложенията на bwin

Bwin винаги е имал репутацията на букмейкър, който често се опитва да прави нещата различно от останалите. Това е видно и от предложенията, които компанията предоставя на своите клиенти. Явно и тази политика дава резултат, защото растежът на bwin продължава с всяка следващата година.

Тук обаче има един огромен недостатък.

Компанията обръща огромно влияние на своите покер клиенти, но тези, залагащи на спорните залози, може би се чувстват леко пренебрегнати.

Достатъчно притеснително е, че букмейкърът все още не предлага бонус за нови клиенти и първа регистрация. Това е сравнително голям минус, която все още отблъсква не малко играчи от марката bwin. Ако все пак смятате, че наличните предложения на компанията ви устройват, то вероятно ще останате доволни от това, което получавате.