Стратегия за залози на виртуален футбол

стратегия за залози на виртуален футбол

Откакто навлязоха в света на футболните залози, мачовете от т.нар. виртуален футбол се радват на добра популярност сред залагащите.

Много хора все още ги намират за странен сегмент от портфолиото на букмейкърите, тъй като това са практически несъществуващи събития – фиктивни мачове с фиктивни отбори, които на практика са измислени.

Някои залагащи използват виртуалните спортове, за да разиграят част от парите си, когато няма нищо друго по-интересно за игра. Други пък подхождат по-сериозно, опитвайки се да намерят начин да печелят на редовна база от тях.

Срещите от виртуалния футбол се провеждат на изцяло случаен принцип

Проблемът в случая е, че срещите от виртуалния футбол, за който ще говорим тук, се провеждат на изцяло случаен принцип.

Важно! Казано по друг начин, тук няма новини, човешки фактор или реални събития и играчи, върху които да базираме своята прогноза. Така, както правим за реалните спортни срещи. Това поставя залагащите в донякъде неудобна ситуация, тъй като те трябва да разчитат повече на късмета, отколкото на своите умения и опит.

Събитията във виртуалните спортове се провеждат чрез система, която генерира техния краен изход на изцяло случаен принцип. 

Има генератор, който управлява дадена среща и създава нейните развои. Логиката на един виртуален мач е сходна на тази на реалния такъв. 

Например – ако даден отбор остане с човек по-малко на терена, това ще повлияе на неговото представяне. Феновете на този тип залагания биха казали, че голямата тръпка тук идва от липсата на предсказуемост, каквато често има в реалния футбол.

Може да се каже, че сред големите предимства на виртуалните спортове е фактът, че всяко едно събитие се провежда в рамките на няколко минути. Това позволява на играчите да проследят случващото се за относително малко време, а след това – евентуално да продължат към следващото. И най-важното – доста бързо да разберете, дали печелите или не. Ако сте загубили, веднага можете да опитате да си върнете загубените пари с нов залог. Това е лукс, с който виртуалните спортове изпъкват пред реалните такива в портфолиото на букмейкърите.

По-голяма част от залагащите признават, че когато залагат на виртуален футбол, те по-скоро разчитат на късмета в познаването на крайния изход. Донякъде на лотариен принцип, където просто разчиташ, че ще имаш достатъчно спортно щастие да се паднат “твоите” числа.

Ние обаче смятаме, че все пак има начини за известна аргументация, когато стане дума за виртуалния футбол.

Ще се опитаме да ви предадем част от нашия собствен опит.

Когато нямаме на какво друго да се “облегнем”, опитвайки се да прогнозираме крайния изход на събитие във виртуалния футбол, то за нас остава единствено статистиката. 

Такава има, защото, въпреки всичко останало, виртуалният футбол представлява измислено първенство и статистика все пак съществува. Букмейкърите предлагат добри статистически данни и за виртуалния футбол, които можете да разгледате по всяко време и да изградите своята прогноза върху тях.

Важно! Това, което можем да кажем за виртуалния футбол е, че в повечето случаи мачовете там завършват с поне два отбелязани гола в мачовете. Тоест, можем да заявим, че един от най-успешните ви залози в случая би бил използването на пазара Над 1.5 гола. Търсенето на краен знак при виртуалния футбол е рисковано, защото тук много често системата генерира изненади, давайки победата на отбора с по-висок коефициент. Залагайки обаче за брой голове в двубоя, вие не се влияете от крайния му знак. Интересува ви единствено броят попадения.

Някои биха казали, че коефициентите за този пазар не са никак високи. Това е така, но все пак тук говорим за успешен залог. В крайна сметка, не търсим ли всички именно това? 

 

Нашите наблюдения показват, че когато във виртуалния футбол има мач с ясно изразен фаворит, то коефициентът за Над 1.5 гола е между 1.20 и 1.30. 

Да, това не е много, но ако успеете да комбинирате този двубой с още един подобен, ставката става далеч по-привлекателна. Бихте могли да играете и на сингъл, но с подобен коефициент това би могло да бъде необмислен риск.

Друг подход, който бихте могли да имате във виртуалния футбол, е да търсите изненадващия развой в дадена среща. Вече отбелязахме, че системата често генерира изненади, давайки победата на аутсайдера със значително по-висок коефициент. Разбира се, това не се случва през цялото време, като високите коефициенти не са такива случайно. Но е факт, че се случва. Ако имате достатъчно късмет, бихте могли да имате добри попадения със сравнително високи ставки.

Нашият съвет е да гледате на виртуалния футбол като на средство за забавление, където бихте могли да направите няколко залога, ако например скучаете и няма върху какво друго да заложите. Или пък чакате някое реално събитие да започне. Старайте се да не се увличате, защото това все пак са събития с краен изход, генериран на случаен принцип. 

Нещо, което прави виртуалните спортове по-близо до лотарията или бингото, отколкото до истинските спортни залози. Все пак, можете да пробвате някои от съветите, които ви дадохме в този текст. Кой знае, може би щастието ще ви се усмихне.